Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ το κόστος του εμπάργκο

Στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ το κόστος του εμπάργκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να φθάσει η ζημιά για την Ευρωπαϊκή Ένωση από το εμπάργκο της Ρωσίας στα αγροτικά προϊόντα.

Το Reuters που μεταφέρει την είδηση, επικαλείται για την εκτίμηση αυτή, εσωτερικό έγγραφο που διακινείται στις Βρυξέλλες.

Για το θέμα αυτό, οι υπουργοί Γεωργίας των χωρών της ΕΕ θα συναντηθούν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες, και τα θέματα που υπάρχουν είναι πολλά.

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα για την ελληνική κυβέρνηση είναι να δοθούν οι αποζημιώσεις ανάλογα με τις εξαγωγές που είχαν στην Ρωσία και όχι με βάση την συνολική παραγωγή που έχουν όπως ήδη έχει αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση με αποτέλεσμα να εισπράξουν ψίχουλα οι Έλληνες παραγωγοί.

Όμως τον τόνο για το τι θα επικρατήσει στην συνεδρίαση αυτή και πόσο σκληρή θα είναι η πραγματικότητα για τους Έλληνες αγρότες τον έδωσε χθες ο Γερμανός υπουργός Γεωργίας που με συνέντευξή του δήλωσε ότι και φυσικά θα υπάρξουν κάποιες αποζημιώσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δοθεί το συνολικό ποσό που έχασαν οι παραγωγοί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Για τους Ρώσους η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι η πρώτη τους ταυτότητα – Σε «κενό» ο Ρωσικός Κόσμος

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr