ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις εντυπώσεις έκλεψε μια πρώην αναπληρώτρια υπουργός στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια μιας βαρυσήμαντης δήλωσής της αλλά σίγουρα έχασε στην ουσία.
Η 37χρονη Αλεξάντρα Κλίτινα, η οποία ήταν πέρσι δεύτερη στη τάξει στο υπουργείο Υποδομών, ανακοίνωσε με βίντεο στο YouTube, τη δημιουργία δικού της κόμματος, με την ονομασία «Ουκρανία εναντίον διαφθοράς».
Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια γιατί αυτοί οι ηλίθιοι με παντελόνια είναι απελπισμένοι, δήλωσε, υποσχόμενη ότι το κόμμα της θα αντιμετωπίσει επιτέλους αυτούς τους άνδρες πολιτικές πόρνες.
Όλες αυτές πάντως οι βαρύγδουπες εκφράσεις φαίνεται ότι πέρασαν απαρατήρητες από τους χρήστες του διαδικτύου, αφού την προσοχή τους μονοπώλησε το ένδυμά της, το οποίο παρέπεμπε σε μαγιό ή φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.






















































