ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Άμυνας της Ιταλίας θα μεταβαίνει την Τρίτη στην Άγκυρα για να πραγματοποιήσει συνομιλίες για περιφερειακά θέματα και τις πρόσφατες εξελίξεις στη Λιβύη με τον Τούρκο ομόλογό του, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας.
Ο Λορέντζο Γκουερίνι θα συναντηθεί με τον Χουλουσί Ακάρ, και θα έχουν συζητήσεις για περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τη συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας και με την κυβέρνηση της Λιβύης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή του Ακάρ και του Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ Γιασάρ Γκιουλέρ από επίσημη επίσκεψη στη Λιβύη και στη Μάλτα.























































