ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηφαίστειο, Νέα Ζηλανδία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από έκρηξη ηφαιστείου στη Νέα Ζηλανδία επέζησε μια 23χρονη από τη Μελβούρνη, που μοιράστηκε τον γολγοθά που ανεβαίνει έκτοτε.
Η Στέφανι Μπρόουιτ είδε την αδερφή της να πεθαίνει από την έκρηξη ενώ ο πατέρας της υπέκυψε στα τραύματά του ένα μήνα μετά.
Η ίδια υπέστη φρικτά εγκαύματα στο 70% του σώματός της και, όπως αναφέρει η Daily Star, έχει υποβληθεί σε δεκάδες επεμβάσεις έκτοτε.
Η Στέφανι έχασε τμήμα των δακτύλων της από την έκρηξη στο White Island και έπρεπε να υποβληθεί σε πολλαπλές μεταμοσχεύσεις δέρματος.
Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τα εγκαύματα στα πόδια της λέγοντας ήταν ένα από τα τελευταία μέρη του σώματός της που είχαν μοσχεύματα δέρματος.
























































