ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Λιβύη για κοινή επίσκεψη εργασίας θα βρεθούν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο ομόλογός του της Μάλτας, Εβαρίστ Μπαρτόλοτ, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ.
«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα συζητηθούν θέματα που είναι στην κοινή ατζέντα των τριών χωρών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Προστίθεται ότι «Πριν φύγει για τη Λιβύη, ο Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τον επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Χοσέπ Μπόρελ στη Μάλτα».
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρει:
«Ο κ. Mevlüt Çavuşoğlu, Υπουργός Εξωτερικών, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στη Λιβύη μαζί με τον ομόλογό του της Μάλτας Κ. Evarist Bartolo στις 6 Αυγούστου 2020. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα συζητηθούν θέματα στην κοινή ατζέντα των τριών χωρών».
Σημειώνεται ότι χθες ο Τούρκος ΥΠΕΞ πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μάλτα όπου συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών καθώς και περιφερειακά και διεθνή θέματα.























































