ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λιβύη, Μάικ Πόμπεο, Σάμεχ Σούκρι, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός έφυγε από την Καρυστιανού - Τον απέρριψε και πάει διακοπές
Κατζ προς Ερντογάν: Μην τα βάζεις με το Ισραήλ γιατί η Τουρκία θα πάθει τα ίδια με το Ιράν
Μυστικό έγγραφο του Πακιστάν: Σενάριο αστραπιαίας αμερικανικής εισβολής στο νότιο Ιράν
Ο Νίκος Δένδιας συγκροτεί μονάδες από πολίτες-οπλίτες: Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων εξ ολοκλήρου από εφέδρους
Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Στην Λάρισα δολοφονήθηκαν 57 αγνές ψυχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το θέμα της κρίσης στη Λιβύη κυριάρχησε στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία των Υπουργών Εξωτερικών ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, και Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου Άχμεντ Χάφεζ, ο κ. Σούκρι, παρουσίασε στον Αμερικανό ομόλογό του τη σταθερή στάση της Αιγύπτου σχετικά με το ζήτημα της Λιβύης και τις προσπάθειες που καταβάλλει το Κάιρο για μία πολιτική και ειρηνική διευθέτηση της κρίσης μέσω της Διακήρυξης του Καΐρου, η οποία αποτελεί μέρος των αποτελεσμάτων της συνόδου κορυφής του Βερολίνου, ανέφερε η δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου.
Οι δύο επικεφαλής διπλωματίας ΗΠΑ και Αιγύπτου αναφέρθηκαν επίσης στο ζήτημα του μεγάλου φράγματος της Αιθιοπίας, στο παλαιστινιακό ζήτημα και στις διμερείς σχέσεις ως μέρος των προσπαθειών για την ανάπτυξή τους σε όλους τους τομείς με τρόπο που να επιτυγχάνει τα κοινά συμφέροντα της Αιγύπτου και των ΗΠΑ, δήλωσε ο Άχμεντ Χάφεζ.























































