Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ θα συμμετάσχει την Κυριακή σε τηλεδιάσκεψη με Μακρόν και άλλους ηγέτες για βοήθεια στον Λίβανο

Ο Τραμπ θα συμμετάσχει την Κυριακή σε τηλεδιάσκεψη με Μακρόν και άλλους ηγέτες για βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε τηλεδιάσκεψη για την προσφορά βοήθειας στο Λίβανο, έπειτα από τις καταστροφικές εκρήξεις στη Βηρυτό, θα συμμετάσχει την Κυριακή ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα κάνουμε μια βιντεοδιάσκεψη την Κυριακή με τον πρόεδρο (της Γαλλίας, Εμανουέλ) Μακρόν, τους ηγέτες του Λιβάνου και άλλων χωρών του κόσμου», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter.

Στο ίδιο νήμα αναρτήσεων στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αυτόν, ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου ανέφερε νωρίτερα πως συνομίλησε με τον Λιβανέζο πρόεδρο Μισέλ Αούν και τον ενημέρωσε πως «τρία μεγάλα αεροπλάνα» με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, νερό, γιατρούς και νοσοκόμους αναχώρησαν από τη χώρα του προς τον Λίβανο.

Πάει Λευκό Οίκο ο πρωθυπουργός του Ιράκ

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό του Ιράκ Μουστάφα αλ Καντίμι στον Λευκό Οίκο την 20ή Αυγούστου για να συζητήσουν σχετικά με τις προκλήσεις που εγείρει η πανδημία του κορωνοϊού, ζητήματα ασφαλείας, ενέργειας και οικονομικά θέματα, ανακοίνωσε η αμερικανική προεδρία.

Ο Καντίμι ορκίστηκε πρωθυπουργός του Ιράκ τον Απρίλιο. Έγινε έτσι ο τρίτος επικεφαλής της κυβέρνησης του Ιράκ εν μέσω μιας χαοτικής περιόδου δέκα εβδομάδων, έπειτα από μήνες αιματηρών διαδηλώσεων στη χώρα, η οικονομία της οποίας τρεκλίζει έπειτα από δεκαετίες κυρώσεων, πολέμων, διαφθοράς και προβλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με πλήρη συμφωνία

Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναβάλλει για πέντε ημέρες τα πλήγματα κατά των ιρανικών ενεργειακών υποδομών – Το Ιράν διαψεύδει τις «παραγωγικές συζητήσεις» και μιλά για υποχώρηση Τραμπ

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας μετά το τελεσίγραφο Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr