ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ExxonMobil, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Εύξεινος Πόντος, Μαύρη Θάλασσα, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στελέχη της EXXON που κλήθηκαν να σχολιάσουν τις θριαμβευτικές ανακοινώσεις Ερντογάν περί ανακάλυψης σημαντικού κοιτάσματος φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, προσγειώνουν ανώμαλα τους Τούρκους.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν σε ΜΜΕ του εξωτερικού και αναμεταδίδει το Militaire, η EXXON είχε κάνει έρευνα στην ίδια περιοχή (Tuna1 όπως ονομάστηκε) στη ρουμανική ΑΟΖ, αλλά τα ευρήματα δεν ήταν τόσο μεγάλα και ήταν πολύ βαθιά, κάτι που σημαίνει ότι η εκμετάλλευση του ήταν ασύμφορη.
Την ίδια ώρα, όπως γράφει το Bloomberg, η Fitch υποβάθμισε τις προοπτικές της τουρκικής οικονομίας από σταθερές σε αρνητικές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, η Fitch επιβεβαίωσε το πιστωτική αξιοπιστία της Τουρκίας στο BB-, τρία επίπεδα κάτω από το επενδυτικό επίπεδο.























































