ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα φρικτό δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα Ράλι στην πόλη Γκιμαράες στην Πορτογαλία, όταν ένα από τα αγωνιστικά οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στους θεατές, παρασύροντας στο θάνατο δύο 13χρονα παιδιά και μία 50χρονη γυναίκα.
Από το ατύχημα τραυματίστηκαν άλλα οκτώ άτομα, εκ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Πούμπλικο επικαλούμενη πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.
Το τραγικό συμβάν έγινε περίπου στις 15:25 τοπική ώρα της Κυριακής, λίγο μετά την έναρξη του πρώτου σταδίου του αγώνα, και ενώ το όχημα είχε ήδη περάσει τη γραμμή του τερματισμού.
Μετά το δυστύχημα το ράλι σπριντ Γκιμαράες, διακόπηκε.























































