Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την απήγαγαν, την έκλεισαν σε κλουβί και τη βίαζαν!

Την απήγαγαν, την έκλεισαν σε κλουβί και τη βίαζαν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για δύο ολόκληρους μήνες αγνοούνταν η 30χρονη, από τον Ιούλιο που οι δικοί της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της στις Αρχές.

Η Τζόλι Λόκγουντ, από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, είχε χαθεί δίχως ίχνη και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι της είχε συμβεί.

joellelockwood

Η νεαρή γυναίκα (φωτογραφία) και μητέρα δύο παιδιών είχε απαχθεί από ένα παλιό συμμαθητή της, τον Ρίκι Χάους, ο οποίος την είχε φυλακίσει σε ένα κλουβί στο τροχόσπιτό του. Μάλιστα της φερόταν σαν σκυλίτσα, της είχε φορέσει και κολάρο.

Ο Ρίκι Χάους και η σύντροφός του, Κέντρα Τούλεϊ, είχαν την Τζόλι -εκτός από πετ- για όλες τις δουλειές. Την υποχρέωναν να καθαρίζει, να πλένει να μαγειρεύει και όταν τελείωναν τα… οικιακά, τη χρησιμοποιούσαν ως ερωτική τους σκλάβα. Για 60 ολόκληρες ημέρες και νύχτες, η Τζόλι βιαζόταν καθημερινά από το ζευγάρι.

Μέσα στην απόλυτη δυστυχία και φρίκη της, ωστόσο, στάθηκε τυχερή. Ένας περαστικός άκουσε τις φωνές της και την ελευθέρωσε. Ο ίδιος περιέγραψε την κατάσταση της γυναίκας ως, “φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και την είχαν κλειδωμένη σε ένα μικρό ξύλινο κλουβί”.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε το ανώμαλο ζευγάρι, όπως τους βλέπετε και στη φωτογραφία που ακολουθεί με ένδυμα… φυλακής.

apagogeis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr