ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Άνγκελα Μέρκελ, Αρμενία, Γερμανία, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Καύκασος, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Νικόλ Πασινιάν, Τουρκία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, σε τηλεφωνική συνομιλία του με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ζήτησε από την καγκελάριο να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκρατήσει την καταστροφική Τουρκία, μεταδίδει η Δημόσια Ραδιοφωνία της Αρμενίας.
Ο Πασινιάν παρουσίασε την κατάσταση στην περιοχή και την επιθετικότητα του Αζερμπαϊτζάν ως θέμα σοβαρής ανησυχίας για τις συνεχιζόμενες μάχες που απειλούν την ασφάλεια του Αρτσάχ και της Δημοκρατίας της Αρμενίας, προσθέτοντας ότι η Τουρκία ενεργοποιήθηκε στην περιοχή μετά από τα γεγονότα του Ιουλίου.
Ο πρωθυπουργός Πασινιάν κάλεσε τη Γερμανίδα Καγκελάριο να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να περιορίσει την επιθετική, καταστροφική στάση της Τουρκίας και να αποτρέψει τη συμμετοχή της Τουρκίας στην περιοχή.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε τη βαθιά της για την τρέχουσα κατάσταση, σημειώνοντας ότι στην η ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ δεν έχει εναλλακτική λύση, και τόνισε την ανάγκη επανάληψης της ειρηνευτικής διαδικασίας στο πλαίσιο της ΟΜ του ΟΑΣΕ.























































