Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πελόσι: Θρασεία πρόκληση Τραμπ να πηγαίνει στα πλήθη χωρίς μάσκα

Πελόσι: Θρασεία πρόκληση Τραμπ να πηγαίνει στα πλήθη χωρίς μάσκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι, διαβεβαίωσε πως τα σχέδια για τη συνέχεια της διακυβέρνησης, στην περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του, παραμένουν σε ισχύ, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό.

Η Πελόζι ανέφερε πως έχει και η ίδια υποβληθεί σε εξετάσεις και θα μάθει τα αποτελέσματα του δικού της τεστ Covid-19 σύντομα.

«Είναι τραγικό. Είναι πολύ λυπηρό», δήλωσε σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC ερωτηθείσα σχετικά με τη διάγνωση του Ντόναλντ Τραμπ.

«Το να πηγαίνεις στα πλήθη χωρίς να φοράς μάσκα και όλα τα υπόλοιπα αποτελεί ένα είδος θρασείας πρόκλησης προκειμένου να συμβεί κάτι σαν κι αυτό», σημείωσε η Πελόσι, αναφερόμενη στις εμφανίσεις του Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικών συγκεντρώσεων.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι η επόμενη στη σειρά διαδοχής, μετά τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, που διαγνώστηκε αρνητικός στον ιό. Μετά την Πελόζι, είναι ο προσωρινός πρόεδρος της Γερουσίας Τσακ Γκράσλι, ένας Ρεπουμπλικανός.

Η Νάνσι Πελόσι είπε ότι προσεύχεται για τον Τραμπ και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ.

«Ίσως τώρα ο κόσμος που βλέπει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, με όλη την προστασία που έχει, και την Πρώτη Κυρία, και πάλι να βρίσκονται τόσο εκτεθειμένοι ίσως να είναι (γι’ αυτόν)… μια εμπειρία μάθησης», επισήμανε, προσθέτοντας πως ελπίζει ότι ίσως υπάρξει μια μετάβαση προς «μια πιο σώφρονα προσέγγιση» στην αντιμετώπιση του ιού.

Από την πλευρά του, όπως έγινε γνωστό από βοηθό του, ο πρόεδρος της επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων Λίντσεϊ Γκρέιαμ συνομίλησε με τον πρόεδρο Τραμπ σήμερα το πρωί, μετά το θετικό τεστ στην Covid-19, ο οποίος ακούστηκε ευδιάθετος.

Ο πρόεδρος «ακούστηκε καλά, ευδιάθετος» και ρώτησε πρώτα σχετικά με τα σχέδια της Γερουσίας για τη διαδικασία ακρόασης της υποψηφίας στο Ανώτατο Δικαστήριο Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ, είπε ο βοηθός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr