ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακάρ σε Σόιγκου: Nα εκδιωχθεί η Αρμενία από το Ναγκόρνο Καραμπάχ

Ακάρ σε Σόιγκου: Nα εκδιωχθεί η Αρμενία από το Ναγκόρνο Καραμπάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι στρατιωτικές δυνάμεις της Αρμενίας πρέπει να αποχωρήσουν αμέσως από τα εδάφη του Αζερμπαϊζάν.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ στον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Σόιγκου κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν οι δύο υπουργοί, λέγοντας ότι έχουν καταλάβει εδάφη της Αζερμπαϊτζάν και να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον των αμάχων, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι το Αζερμπαϊτζάν δεν θα περιμένει άλλα 30 χρόνια για μια λύση της διένεξης και πως η Τουρκία υποστήριξε την επίθεση που ξεκίνησε το Αζερμπαϊτζάν «για την ανάκτηση των κατεχομένων εδαφών».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «κατά την διάρκεια των συνομιλιών έγινε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα άμυνας και ασφάλειας, όπως και για την επίθεση της Αρμενίας στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς και για την κατάσταση στο Ιντλίμπ και την Λιβύη».

Τη Δευτέρα οι στρατιωτικές δυνάμεις των Αζέρων και των Αρμενίων κατηγόρησαν η μια την άλλη για έναρξη νέων επιθέσεων εντός και πέριξ του Ναγκόρνο Καραμπάχ, λίγες ημέρες μετά την επίτευξη εκεχειρίας και τον τερματισμό των εχθροπραξιών στον θύλακο του Καραμπάχ που ήταν οι σφοδρότερες των τελευταίων 25 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

The Turkish Foreign Ministry’s liars claim that in 1821 Greek Revolutionaries slaughtered “Turks” in Tripolitsa – What the historical truth is, What diplomatic sources say

Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά – Ποια είναι η ιστορική αλήθεια, τι λένε διπλωματικές πηγές

Όρος Αραράτ: Οι Τούρκοι ξεκίνησαν ανασκαφές στον σχηματισμό Ντουρουπινάρ για να βρουν την Κιβωτό του Νώε

Ο Αλ-Σαράα δήλωσε ότι η Συρία επιδιώκει το τέλος των ξένων στρατιωτικών βάσεων στο έδαφός της

ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr