ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Βίντεο, Γαλλία, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τούρκοι,


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βράδυ της Τετάρτης, ισλαμιστές Τούρκοι, Αζέροι, Πακιστανοί και Αλγερινοί βγήκαν στους δρόμους της γαλλικής πόλης Λυών, με σημαίες και ρόπαλα στα χέρια και αναζητούσαν Αρμένιους.
Χτύπησαν πέντε Αρμένιους που συνάντησαν στο δρόμο και τους έστειλαν στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένους.
Στη συνέχεια έκαναν πορείες στους δρόμους της γαλλικής πόλης και φώναζαν στους Αρμένιους που μένουν εκεί, «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «που είστε Αρμένιοι, βγείτε έξω».
Το ίδιο βράδυ, μια άλλη πορεία Τούρκων Γκρίζων λύκων και Αζέρων φανατικών εξελίχθηκε σε μια άλλη γαλλική πόλη τη Ντιζόν.
Κι εκεί οι Τούρκοι αναζητούσαν Αρμένιους για να τους επιτεθούν.
Όλα αυτά γίνονται για να προκαλέσουν το φόβο στους Αρμένιους που ζουν στη Γαλλία και αποτελούν τη μεγαλύτερη κοινότητα Αρμενίων στον κόσμο.
Με ευθύνη του Ερντογάν, που γεννά με τη ρητορική του μίσος, άρχισαν ενεργούν στην Ευρώπη οι Τούρκοι μετανάστες και να δείχνουν τι προβλήματα έχουν αποφασίσει να προκαλέσουν σε δημοκρατικές χώρες, με τις οποίες έχουν δημιουργήσει προηγούμενα.























































