ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μεγάλη προθυμία και βιασύνη η Ευρωπαϊκή Ένωση σπεύδει να ανακοινώσει ότι είναι έτοιμη να χορηγήσει μέσα στον επόμενο μήνα, νέο δάνειο 760 εκατομμυρίων ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια προφανή προσπάθεια στήριξης του Πέτρο Ποροσένκο.
Σύμφωνα με τον περίφημο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο το πακέτο της βοήθειας προς την κυβέρνηση του Κιέβου θα ανέλθει στο 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Απλά να σημειώσουμε ότι η οικονομία της Ουκρανίας είναι πολύ μικρότερη από της Ελλάδας, απλά για να καταλάβετε ότι τα ποσά αυτά είναι μεγάλα για το οικονομικό μέγεθος της χώρας αυτής.
Α! και τα χρήματα αυτά τα δίνει με… όρους η Ευρώπη και εμείς μαζί φυσικά.
Υπό την προϋπόθεση ότι ορισμένοι(όχι όλοι) από τους όρους θα εκπληρωθούν, ιδίως σε ό,τι αφορά τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις και την καταπολέμηση της διαφθοράς!!!























































