ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πρίγκιπας Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, Σαουδική Αραβία,


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας και ο γιος του πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ συνεχάρησαν την Κυριακή τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις που εξελέγησαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αντίστοιχα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.
Καθώς άλλες αραβικές χώρες έσπευδαν να συγχαρούν τον Δημοκρατικό Μπάιντεν, ο ντε φάκτο ηγέτης του βασιλείου, ο πρίγκιπας Μοχάμεντ, είχε παραμείνει σιωπηλός για την ήττα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι πολιτικές του οποίου στη Μέση Ανατολή και η στέρεη εναντίωσή του στο Ιράν είχαν την υποστήριξη του Ριάντ.
Ο βασιλιάς Σαλμάν εξέφρασε τις «καλύτερες ευχές του για επιτυχία» υπενθυμίζοντας «τις ιστορικές ιδιαίτερα στενές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και στους φίλους λαούς», σύμφωνα με το SPA.























































