Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι πρόδωσαν τους Αρμένιους και παρέδωσαν το Ναγκόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους Τούρκους

Οι Ρώσοι πρόδωσαν τους Αρμένιους και παρέδωσαν το Ναγκόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους Τούρκους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «προδοσία» και παράδοση του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) στους Αζέρους κάνει λόγο σε ανάρτησή της στο Facebook η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, σε μια πρώτη αντίδραση στη συμφωνία εκεχειρίας ΑρμενίαςΑζερμπαϊτζάν υπό ρωσική αιγίδα και -σύμφωνα με πληροφορίες- κατόπιν συνεννόησης του Πούτιν με τον Ερντογάν.

Καλά γνωρίζοντες είπαν στο TRIBUNE ότι οι Ρώσοι φαίνεται να έστησαν σε συνεννόηση με τους Τούρκους τον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, για να υπονομεύσουν τον φερόμενο ως φιλοδυτικό Αρμένιο πρωθυπουργό, Νικόλ Πασινιάν και έτσι να εξασφαλίσουν την Αρμενία ως προτεκτοράτο τους στον Καύκασο. Σε αντάλλαγμα, οι Ρώσοι παραχώρησαν το Ναγκόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους Τούρκους.

Όπως διαμοίρασαν τη Συρία και επιχείρησαν το ίδιο να πράξουν και στη Λιβύη, ο ρωσικός και ο τουρκικός στρατός, σε ρόλο «ειρηνευτικής δύναμης» -όπως και στη βόρεια Συρία- θα αναλάβουν την τήρηση της εκεχειρίας στην περιοχή.

Αποστολή εξετελέσθη, το νεο-οθωμανικό χαλιφάτο «κατέκτησε» νέα εδάφη με ρωσική υποστήριξη, αρκεί να εμποδιστεί η Δύση στην περιοχή.

Ο Αρμένιος πρωθυπουργός, Νικόλ Πασινιάν, ομολόγησε ότι υπέγραψε μια «οδυνηρή συμφωνία».

Εξαγριωμένοι Αρμένιοι διαδηλωτές εισέβαλαν στο αρμενικό κοινοβούλιο και τα «έσπασαν» φωνάζοντας προδοσία.

Σημειώνουμε ότι Ρωσία και Αρμενία έχουν αμυντικό σύμφωνο μεταξύ τους, με το οποίο η Ρωσία δεσμεύεται να συνδράμει στρατιωτικά την Αρμενία εάν η δεύτερη δεχτεί επίθεση.

Η προδοσία «κλείστηκε» το βράδυ προ ημερών που συνομίλησαν Ερντογάν και Πούτιν, που έχουν απέναντί τους τον Μπάιντεν.

Μόλις τη Δευτέρα οι Αζέροι κατέρριψαν ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο, «κατά λάθος» όπως είπαν, σκοτώνοντας δύο μέλη του πληρώματος.

Για δεύτερη φορά οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη δύναμης σκοτώνοντας Ρώσους πισώπλατα και ο Βλάντιμιρ Πούτιν κάνει πώς δεν έγινε τίποτα.

Στις 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 09.24 (τοπική) μαχητικό αεροσκάφος F-16 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας κατέρριψε ένα ρωσικό βομβαρδιστικό τύπου Sukhoi Su-24M που επιχειρούσε δράση κατά Σύρων Τουρκμένων τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία.

Η κατάρριψη συνέβη εντός του εναέριου χώρου της Συρίας και σε απόσταση 1 χλμ νότια των Δ-ΒΔ. τουρκο-συριακών συνόρων με την αιτιολογία ότι το ρωσικό αεροσκάφος είχε παραβιάσει προηγουμένως τον εναέριο χώρο της Τουρκίας επί δεκαεπτά δευτερόλεπτα.

Οι δύο Ρώσοι πιλότοι αν και εκτινάχθηκαν επιτυχώς τελικά διεσώθη μόνο ο συγκυβερνήτης, ενώ ο κυβερνήτης, φονεύθηκε στον αέρα, από τα πυρά των Τουρκμένων τζιχαντιστών και Τούρκων Γκρίζων Λύκων, καθ΄ ον χρόνο έπεφτε με αλεξίπτωτο.

Το δε αεροσκάφος επέπεσε επί του συριακού εδάφους, 4 χλμ. νότια των συνόρων. Από δε την ομάδα εντοπισμού και διάσωσης των παραπάνω φονεύθηκε ένας ακόμη Ρώσος πεζοναύτης.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Δυσάρεστα τα νέα από την Αρμενία.

»Πριν από λίγο, την ώρα που ο ηρωικός στρατός μας υπερασπιζόταν το Σουσί και τις υπόλοιπες πόλεις του Αρτσάχ, ο δημοφιλής Πρωθυπουργός της Αρμενίας Νιγκόλ Πασινιάν υπέγραφε ανακωχή με βαρύτατους όρους σε βάρος του Αρτσάχ, παραδίδοντας ουσιαστικά το Ναγκόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους.

»Η οργή του λαού είναι ασυγκράτητη γι’αυτήν την προδοσία.

»Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αρμενία και το Αρτσάχ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ μπορεί να ζημιώσει τη Ρωσία στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr