ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ισραηλινός στρατιώτης που αγνοούνταν εδώ και δύο ημέρες εντοπίστηκε νεκρός κοντά στην Ιερουσαλήμ την Πέμπτη, ανακοίνωσε ο στρατός.
Ο ισραηλινός στρατός επεσήμανε ότι ερευνά τις συνθήκες θανάτου του στρατιώτη αυτού σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Το πτώμα του εντοπίστηκε κοντά σε ένα σημείο ελέγχου του ισραηλινού μεταξύ της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.
«Νωρίτερα σήμερα οι δυνάμεις του IDF (ισραηλινός στρατός) και της ισραηλινής αστυνομίας εντόπισαν το πτώμα ενός στρατιώτη, του δεκανέα Σάγκι Μπεν Νταβίντ, κοντά στο σημείο ελέγχου της Χίζμα», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο στρατός.























































