ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι υπέγραψε σύμβαση με την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer για την αγορά εμβολίων κατά του νέου κορωνοϊού, τα οποία θα μπορούσε να παραλάβει από τις αρχές του 2021.
«Υπογράψαμε μια συμφωνία με την Pfizer για να λάβουμε 8 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων για 4 εκατομμύρια Ισραηλινούς πολίτες», ανέφεραν εκπρόσωποι του Νετανιάχου σε δελτίο Τύπου, διευκρινίζοντας πως το εμβόλιο θα χορηγηθεί σε δύο δόσεις.
«Ελπίζουμε πως η παραλαβή των εμβολίων της Pfizer θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και θα επιταχυνθεί τους επόμενους μήνες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Το εμβόλιο πρέπει ακόμη να λάβει όλες τις υγειονομικές εξουσιοδοτήσεις των αμερικανικών και ισραηλινών Αρχών, διευκρινίζει το δελτίου Τύπου.
Η ανακοίνωση, τη Δευτέρα, από τον όμιλο Pfizer και τον εταίρο του BioNTech, των πολλά υποσχόμενων δοκιμών για ένα εμβόλιο «αποτελεσματικό σε ποσοστό 90%» εναντίον της Covid-19 προκάλεσε ελπίδες σε ολόκληρο τον κόσμο και στο Ισραήλ.
Με πληθυσμό 9 εκατομμύρια κατοίκους, το Ισραήλ μετρά επισήμως 322.463 κρούσματα, εκ των οποίων 2.707 θάνατοι.























































