ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα πλοίο που μετέφερε τουλάχιστον 111 επιβάτες και πλήρωμα ναυάγησε αργά το βράδυ του Σαββάτου στις Φιλιππίνες.
Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, τουλάχιστον 108 άνθρωποι διεσώθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής από σωστικά συνεργεία.
Το φέρι Μαχαρλίκα ΙΙ ανατράπηκε εξαιτίας μεγάλων κυμάτων, περίπου 700 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μανίλα.
«Οι επιχειρήσεις αναζήτησης και διάσωσης δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί επειδή ορισμένα άτομα δεν ήταν στη λίστα των επιβατών του πλοίου», δήλωσε ο επαρχιακός κυβερνήτης Ρότζερ Μερκάντο σε τηλεοπτικό σταθμό της Μανίλα. «Είμαστε ακόμα σε επιφυλακή σε περίπτωση που βρούμε κάποιον αγνοούμενο».
Ο κ. Μερκάντο δήλωσε επίσης ότι το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου όταν το πηδάλιο έσπασε, ακινητοποιώντας το καράβι ενώ το χτυπούσαν μεγάλα κύματα.
Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από την πόλη Λιλοάν προς την πόλη Σουρίγκαο.
http://youtu.be/cqxhCk5qkSk






















































