Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινός αξιωματούχος: Οι εξωγήινοι υπάρχουν – Παραλίγο να τα αποκαλύψει όλα ο Τραμπ

Ισραηλινός αξιωματούχος: Οι εξωγήινοι υπάρχουν – Παραλίγο να τα αποκαλύψει όλα ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ταράζουν τα νερά οι αναφορές του πρώην επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ, Χαΐμ Εσέντ (Haim Eshed), καθώς ισχυρίζεται πως όχι μόνον υπάρχουν εξωγήινοι αλλά υφίσταται και μυστική συνεργασία τους με τις ΗΠΑ κάτι που ο Τραμπ… γνώριζε.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα είπε στην εφημερίδα Yediot Aharonot ο Χαΐμ Εσέντ, ο οποίος υπηρέτησε ως επικεφαλής του Διαστημικού Προγράμματος Ασφαλείας του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια -από το 1981 έως το 2010- και είναι τρεις φορές αποδέκτης του Ισραηλινού Βραβείου Ασφαλείας.

Σήμερα, στα 87 του χρόνια, δηλώνει πως η πατρίδα του και οι ΗΠΑ, βρίσκονται σε επικοινωνία με εξωγήινη ζωή επί σειρά πολλών ετών, διευκρινίζοντας μάλιστα πως δεν πρόκειται για «μετανάστες» εξωγήινους αλλά ότι υπάρχει μία «Γαλαξιακή Ομοσπονδία».

Υπόγεια βάση στον Άρη

Μάλιστα, ο 87χρονος το πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς έφτασε στο σημείο να μιλήσει για την ύπαρξη μιας μυστικής υπόγειας βάσης στον Άρη, στον οποία σύμφωνα πάντα με τον ίδιο και όπως αναφέρει η Jerusalem Post, έχουν φτάσει Αμερικανοί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Χαΐμ Εσέντ, ο Ισραηλινός αξιωματούχος που υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι σε επαφή με ΗΠΑ και Ισραήλ.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και ο Τραμπ

Ο Χαΐμ Εσέντ επιμένει πως ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο είναι ενήμερος για όλα αυτά, αλλά και πως ήταν ένα βήμα πριν τα βγάλει όλα στη… φόρα!

Ωστόσο, η «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» τον απέτρεψε γιατί θα προκαλούσε μαζική υστερία.

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για όλα αυτά πριν καταλάβουμε τι είναι το διάστημα και τα διαστημόπλοια» είπε ο απόστρατος Ισραηλινός αξιωματούχος στην Yediot Aharonot.

Γιατί μίλησε τώρα;

Όσον αφορά τον λόγο που επέλεξε τώρα να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, ο Χαΐμ Εσέντ εξήγησε ότι αυτό οφειλόταν απλώς στο πόσο έχει αλλάξει πλέον το ακαδημαϊκό τοπίο και πόσο σεβαστός είναι στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

«Αν έκανα αυτές τις αποκαλύψεις πριν από πέντε χρόνια, θα ήμουν στο νοσοκομείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω τα πτυχία μου, τις βραβεύσεις μου, σέβομαι τα πανεπιστήμια του εξωτερικού και με σέβονται».

Έγραψε βιβλίο

Ο Χαΐμ Εσέντ γράφει για όλα τα παραπάνω στο νέο του βιβλίο The Universe Beyond the Horizon, το οποίο φυσικά αναμένεται να ξεπουλήσει, καθώς περιέχει και αποκαλύψεις του για το πώς κατάφεραν οι εξωγήινοι να αποτρέψουν πυρηνικές καταστροφές στο παρελθόν.

Παρόλο που δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς του Χαΐμ Εσέντ, οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται χρονικά λίγο μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι το Ισραήλ προσπάθησε ανεπιτυχώς να προσγειώσει το δικό του διαστημικό σκάφος στη Σελήνη την προηγούμενη χρονιά (αναμένεται νέα προσπάθεια ίσως και μέσα στο 2021).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γεραπετρίτης: «Η ΕΕ και οι χώρες του Κόλπου οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις στη Μέση Ανατολή»

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr