ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Η ΕΛ.Α.Σ. εξευτέλισε τον Ντόκο: «...αν το τριψήφιο χτυπήσει στις τρεις το βράδυ, είναι ο κος Ντόκος που έχει επιφορτιστεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στις φαρμακευτικές Pfizer και BioNTech κάθως χάκερς που επιτέθηκαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων είχαν στόχο τα έγγραφα για το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό και μάλιστα κατάφεραν να υποκλέψουν ένα μέρος τους.
Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι υπήρξε «παράνομη πρόσβαση» στα έγγραφα που κατέθεσε στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές Αρχές σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που αναπτύσσει από κοινού με την Pfizer, στο πλαίσιο της κυβερνοεπίθεσης που πραγματοποιήθηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).
Νωρίτερα, ο EMA -ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση και έγκριση φαρμάκων, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εμβολίων για την Ευρωπαϊκή Ένωση- δήλωσε ότι έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.
Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής σαφές πότε ή πώς έγινε η επίθεση, ποιος ήταν υπεύθυνος ή ποιες άλλες πληροφορίες ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί.























































