ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανία πρέπει να προχωρήσει αμέσως σε σκληρό λοκντάουν για να επιβραδύνει τη μετάδοση της πανδημίας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ.
«Η μοναδική πιθανότητα να ανακτήσουμε τον έλεγχο της κατάστασης είναι ένα λοκντάουν, όμως πρέπει να γίνει αμέσως», δήλωσε ο Ζεεχόφερ μιλώντας στο περιοδικό Der Spiegel.
«Αν περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να παλεύουμε για μήνες με υψηλούς αριθμούς», πρόσθεσε.
Νωρίτερα η Γερμανία ανακοίνωσε αριθμούς ρεκόρ νέων μολύνσεων και θανάτων.
Λόγω του συνεχιζόμενου υψηλού αριθμού κρουσμάτων και θανάτων, ο ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομικών Πέτερ Άλτμάιερ ζητά άμεση πολιτική δράση.
«Στη Γερμανία, ο κορωνοϊός εξαπλώνεται και πάλι εκθετικά.
»Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει αυτή η εξέλιξη» δήλωσε σήμερα ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός στο Βερολίνο, αναφερόμενος στην επέκταση του μερικού lockdown το οποίο ισχύει στην Γερμανία από τον Νοέμβριο.























































