ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανεβάζει τους τόνους η τουρκική αντιπολίτευση με συνεχείς επιθέσεις κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά και την πανδημία.
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Οζγκιούρ Οζέλ χαρακτηρίζοντας τον Τούρκο πρόεδρο «κατεστραμμένο δικτάτορα».
«Όταν ο πρόεδρος της χώρας την αντιπολίτευση την αποκαλεί “Πέμπτη φάλαγγα”, του απαντάμε πως είναι κατεστραμμένος δικτάτορας.
»Αν πρέπει να διορθώσουμε κάτι, τότε διορθώνω το κατεστραμμένος. Είναι δικτάτορας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, το κυβερνών κόμμα δια στόματος του εκπροσώπου της, Εμίν Ακμπάσογου, απάντησε ότι «ο πρόεδρος μας είναι και αρχιστράτηγος του στρατού μας.
»Είναι όμως κλόουν όποιος τον αποκαλεί κατεστραμμένο δικτάτορα».






















































