ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κιμ θωρακίζεται για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου

Ο Κιμ θωρακίζεται για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε να αυξηθεί η στρατιωτική ισχύ και να ενισχυθεί η δύναμη αποτροπής ενός πυρηνικού πολέμου της χώρας του, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, καθώς το συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος των Εργατών ολοκλήρωσε τις εργασίες του, μετά από οκτώ ημέρες συζητήσεων για ζητήματα καθορισμού πολιτικής.

Το 8ο συνέδριο του κόμματος πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν στις ΗΠΑ, ενώ συνεχίζεται το παρατεταμένο αδιέξοδο στις συνομιλίες που είχαν ως στόχο τον τερματισμό του πυρηνικού και του πυραυλικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας με αντάλλαγμα τη χαλάρωση των αμερικανικών κυρώσεων.

Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να αυξήσουμε την πυρηνική αποτροπή ακόμη περισσότερο, καθώς οικοδομούμε τις μέγιστες στρατιωτικές ικανότητες μετέδωσε το KCNA, επικαλούμενο τις δηλώσεις του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, κατά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου.

Ο ίδιος είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα διευρύνει τις στρατιωτικές ικανότητες για να βελτιώσει την άμυνα της χώρας και είχε ζητήσει «ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο αμυντικών ικανοτήτων» για τη Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων

Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος: ΗΠΑ και Ιράν παραμένουν μακριά από συμφωνία

Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»

Ο Τραμπ διέταξε σχέδιο πλήγματος κατά του Ιράν, χωρίς να οριστεί ημερομηνία

Η Μέση Ανατολή εισέρχεται σε μια περίοδο ιστορικής μετάβασης – Γεωπολιτική και θρησκεία σε διαρκή αλληλεπίδραση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr