ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατήργησε μια αμφιλεγόμενη απαγόρευση που είχε επιβάλλει ο προκάτοχός του για την κατάταξη διεμφυλικών ατόμων στον αμερικανικό στρατό, μια απόφαση που εκπληρώνει μια προεκλογική υπόσχεση του Δημοκρατικού προέδρου, η οποία αναμένεται να χαιρετιστεί από τους υποστηρικτές της ΛΟΑΤ κοινότητας.
«Ο πρόεδρος Μπάιντεν πιστεύει πως η ταυτότητα φύλου δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την κατάταξη στο στράτευμα και πως η ισχύς της Αμερικής βασίζεται στην διαφορετικότητά της», ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση.
«Με το να επιτρέπουμε σε όλους Αμερικανούς που έχουν τα προσόντα, να υπηρετούν τη χώρα τους ένστολοι, αυτό είναι καλύτερο για τον στρατό και καλύτερο για τη χώρα, διότι μια ισχύς χωρίς αποκλεισμούς είναι μια πιο αποτελεσματική ισχύς.
»Με απλά λόγια, αυτό είναι το σωστό που πρέπει να γίνει και είναι προς το εθνικό μας συμφέρον», συνέχισε η ανακοίνωση.
Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα το 2016 επέτρεψε σε άτομα, που αυτοπροσδιορίζονται ανοιχτά διεμφυλικά, να κατατάσσονται στις ένοπλες δυνάμεις και να λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πάγωσε την κατάταξη τους στο στράτευμα, επιτρέποντας παράλληλα στο εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό να συνεχίζει να υπηρετεί.























































