ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Τζέικ Σάλιβαν, Τουρκία,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ανάγκη για στενότερη συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως η Κίνα και η Τουρκία, συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, με τον επικεφαλής του γραφείου της προέδρου της Κομισιόν, τον Μπγιορν Ζάιμπερτ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, «ο κ. Σάλιβαν υπογράμμισε τη δέσμευση του προέδρου (των ΗΠΑ Τζο) Μπάιντεν στη διατλαντική συμμαχία και την πρόθεση του να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει την εταιρική σχέση ΗΠΑ-ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής και της επενδυτικής σχέσης.
»Συζήτησαν τη σημασία της στενής συνεργασίας ΗΠΑ-ΕΕ για την πανδημία και την παγκόσμια ασφάλεια στον τομέα της υγείας, καθώς και την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη και την κλιματική αλλαγή.
»Συμφώνησαν επίσης να συνεργαστούν σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Τουρκίας».























































