ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια φάλαγγα των δυνάμεων του Διεθνούς Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εισήλθε το Σάββατο στη Συρία και κατευθύνθηκε στις βάσεις της στα βορειοανατολικά της χώρας.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι σχεδόν 50 στρατιωτικά οχήματα και φορτηγά που μετέφεραν στρατιωτικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, εισήλθαν στη Συρία μέσω της συνοριακής διέλευσης του Αλ Ουαλίντ.
Η φάλαγγα ερχόταν από την περιοχή του ιρακινού Κουρδιστάν, σημείωσε το Παρατηρητήριο, προσθέτοντας ότι «κατευθύνθηκε προς τις βάσεις του Διεθνούς Συνασπισμού στην ύπαιθρο της Χασάκα».
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο που εδρεύει στη Βρετανία, «αυτή είναι η ένατη φάλαγγα του Συνασπισμού που εισέρχεται στη Συρία από τις αρχές του 2021».























































