ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μικρή Ελλάδα» θα ονομάζεται στο εξής μια περιοχή του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά από σχετική ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο της περιφέρειας Inner West της πόλης.
Πρόκειται για την περιοχή μεταξύ των οδών Λίβινγκστοουν και Βικτώρια στο Μάρικβιλ (Marrickville) του Σίδνεϊ, στην οποία τα δεκάδες ελληνικά καταστήματα στους δρόμους μαρτυρούν την εδραιωμένη παρουσία της ομογένειας κατόπιν του μεταπολεμικού μεταναστευτικού κύματος από Ελλάδα και Κύπρο, που κορυφώθηκε τη δεκαετία του ’70.
Σύμφωνα με την ελληνική υπηρεσία της δημόσιας ραδιοφωνίας SBS, στόχος της συμβολικής κίνησης ήταν να τιμήσει την ιστορία, την πολιτιστική κληρονομιά και τη συνεχιζόμενη συνεισφορά της ελληνικής κοινότητας στο Μάρικβιλ.
Η εορταστική εκδήλωση για τη μετονομασία θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Μάρικβιλ στις 25 Μαρτίου, προκειμένου να συμπίπτει με τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης.























































