ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, στην πρώτη δημόσια αντίδρασή του, αφότου δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για διαφθορά.
«Άσκησα έφεση κατά της απόφασης, ίσως να χρειαστεί να συνεχίσω αυτήν τη μάχη έως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», είπε ο Σαρκοζί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Figaro.
«Θα είναι οδυνηρό για εμένα το να πρέπει να προσφύγω προκειμένου να καταδικαστεί η ίδια μου η χώρα, όμως είμαι έτοιμος για αυτό, διότι αυτό θα είναι το τίμημα της δημοκρατίας», επισήμανε, προσθέτοντας πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2022, όμως θα στηρίξει έναν υποψήφιο εν ευθέτω χρόνω.























































