ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Νικολά Σαρκοζί,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τις 20 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίς κατηγορείται για παράνομη χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του.
Η αναβολή δόθηκε επειδή ένας από τους συγκατηγορούμενους του Σαρκοζί, ο Ζερόμ Λαβριγιέ, δήλωσε στους δικαστές ότι ο συνήγορός του ασθενεί με Covid-19.
Οι συνήγοροι των συνολικά 14 κατηγορουμένων –πρώην στελέχη της εταιρείας Bygmalion και του συντηρητικού κόμματος UMP (Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα, μετεξελίχθηκε στους Ρεπουμπλικάνους), λογιστές– προσυπέγραψαν άπαντες το αίτημα για αναβολή και η εισαγγελία δεν έφερε αντίρρηση.























































