Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος διέταξε σφαγές πολιτών σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά!

Το Ισλαμικό Κράτος διέταξε σφαγές πολιτών σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους κάλεσε όλους τους ισλαμιστές ανά τον κόσμο να αρχίσουν να σκοτώνουν Αμερικανούς, Καναδούς και Ευρωπαίους πολίτες επειδή οι κυβερνήσεις τους έχουν εξαπολύσει αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία.

Ο Αμπού Μουχάμαντ Αλ Αντνάνι Ας Σάμι (Abu Muhammad al-Adnani ash-Shami) κάλεσε τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να χτυπήσουν μέσα στις δυτικές χώρες άμαχους πολίτες και ιδιαίτερα μέσα στη Γαλλία.

“Εάν μπορείς να σκοτώσεις έναν άπιστο Αμερικανό ή Ευρωπαίο -κυρίως έναν μοχθηρό και βρωμερό Γάλλο- ή έναν Αυστραλό, ή έναν Καναδό, ή οποιοδήποτε άλλο άπιστο […] συμπεριλαμβανομένων των πολιτών (δηλαδή αμάχων) των χωρών που μπήκαν στη συμμαχία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, τότε εμπιστεύσου τον Αλλάχ, και σκότωσέ τον με οποιονδήποτε τρόπο και όπως μπορείς” είπε βιντεοσκοπημένη ομιλία 42 λεπτών που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Μην λάβετε υπόψιν σας κανέναν και μην ζητήσετε συμβουλές κανενός. Είτε πρόκειται για αμάχους πολίτες ή στρατιωτικούς, ισχύει το ίδιο. Σκοτώστε τους άπιστους, είτε είναι πολίτες είτε στρατιωτικοί, για να έχουν την ίδια μοίρα. Όλοι είναι άπιστοι. Όλοι τους θεωρούνται ότι μας έχουν κηρύξει πόλεμο. Τόσο το αίμα τους όσο και τον πλούτο τος είναι νόμιμο να καταστρέψετε!”

Ο Αντνάνι αποκάλεσε τη στρατιωτική επέμβαση κατά του Ισλαμικού Κράτους “σταυροφορία” και προειδοποίησε τις δυτικές χώρες και τους πολίτες τους ότι κανείς δεν θα είναι ασφαλής από εδώ και πέρα, ούτε μέσα στο σπίτι του”.

“Δεν θα αισθάνεστε ασφάλεια ούτε μέσα στις κρεβατοκάμαρές σας”, είπε. “Θα πληρώσετε το τίμημα όταν αυτή η σταυροφορία σας καταρρεύσει και την επόμενη ημέρα θα σας χτυπήσουμε μέσα στις πατρίδες σας και δεν θα μπορείτε πια να κάνετε κακό σε κανέναν”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κλιματική Αλλαγή: Το λιώσιμο των πάγων αλλάζει την περιστροφή της Γης και επηρεάζει τη μέτρηση του χρόνου

Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ: Φυλάκιση 25 ετών για τον «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων»

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr