ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σειρά εκδηλώσεων διάφορων οργανώσεων πραγματοποιούνται σήμερα στη Στουτγάρδη κατά των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση αναμένεται θα είναι το απόγευμα η συγκέντρωση των «Σκεπτόμενων κόντρα στο ρεύμα» (Quedencker), μιας πρωτοβουλίας που παρακολουθείται από τη μυστική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος, επειδή στις γραμμές της δραστηριοποιούνται ακροδεξιοί.
Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή 2.500 ατόμων, η Αστυνομία αναμένει περισσότερους, δεδομένου ότι η θα έρθουν και αρκετοί διαδηλωτές εκτός Στουτγάρδης όπως οι ακροδεξιοί «Παλιοί Χούλιγκαν» από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.
Σε μια διαδήλωση ομοϊδεατών στην πόλη Κάσσελ το Μάρτιο συμμετείχαν 20.000 αντί 6.000 άτομα, όπως είχε δηλωθεί.
Πολλά από αυτά δεν τηρούσαν τους κανόνες υγιεινής, ενώ αρκετά συμμετείχαν σε βίαιες συγκρούσεις.
Η Αστυνομία στη Στουτγάρδη δεν αποκλείει σήμερα παρόμοιες σκηνές. Πολύ περισσότερο που διάφορες αριστερίστικες ομάδες σκοπεύουν να παρεμποδίσουν τις εκδηλώσεις των διαφωνούντων με το lockdown.
Λίγο πριν τις σημερινές κινητοποιήσεις το Υπουργείο Υγείας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης είχε ζητήσει την απαγόρευση των διαδηλώσεων, παραπέμποντας στους ισχύοντες κανονισμούς για την πανδημία του κορωνοϊού.
Ο αρμόδιος για αυτό το μέτρο δήμος της Στουτγάρδης απέρριψε το αίτημα, επειδή, όπως επιχειρηματολόγησε, δεν μπορεί να τεκμηριώσει νομικά μια απαγόρευση. Ανακοίνωσε όμως ότι θα θέσει όρους. Όπου δεν τηρηθούν, θα διαλύεται η συγκέντρωση.
Εκατοντάδες αστυνομικοί από όλοι τη Γερμανία έχουν συγκεντρωθεί σήμερα στη Στουτγάρδη σε περίπτωση ανάγκης θα χρησιμοποιηθούν και εκτοξευτήρες νερού.






















































