Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Τρίχρονος σκοτώθηκε από πυρά στο πάρτι γενεθλίων του

ΗΠΑ: Τρίχρονος σκοτώθηκε από πυρά στο πάρτι γενεθλίων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναζητά πληροφορίες για τη δολοφονία ενός αγοριού τριών ετών που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο πάρτι γενεθλίων του στη Φλόριντα.

Ο μικρός Ιλάιζα Λαφράνς πιθανότατα χτυπήθηκε από μια αδέσποτη σφαίρα το Σάββατο στο τέλος του πάρτι στα προάστια του Μαϊάμι, όταν άτομα «εξοπλισμένα με πολλά ημιαυτόματα όπλα, συμπεριλαμβανομένου ενός τουφεκίου» άνοιξαν πυρ προς το σπίτι, καθώς οι γονείς του και άλλα μέλη της οικογένειάς του «καθάριζαν τον κήπο», είπε η Αστυνομία.

Το παιδί «μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του», πρόσθεσε η Αστυνομία.

Τα χρήματα που προσφέρουν οι Αρχές σε όποιον δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών αυξήθηκαν τη Δευτέρα σε 15.000 δολάρια.

Ο Ιλάιζα, ο οποίος θα γινόταν 4 ετών σε λίγες μέρες, γιόρταζε τα γενέθλιά του μαζί με ένα άλλο παιδί, σύμφωνα με συγγενείς του που μίλησαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Βίντεο από το πάρτι γενεθλίων δείχνουν τα μικρά παιδιά να διασκεδάζουν στην πισίνα του σπιτιού, και να περιβάλλονται από πολύχρωμα μπαλόνια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά την ενεργοποίηση του συστήματος ειδοποίησης ShotSpotter, μια ακουστική τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει πυροβολισμούς και η οποία είναι εγκατεστημένη σε σχεδόν εκατό αμερικανικές πόλεις.

Μια 21χρονη γυναίκα τραυματίστηκε επίσης από τα πυρά.

Η Αστυνομία βρήκε περισσότερους από εξήντα κάλυκες στο σημείο.

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος, είμαι αηδιασμένος», δήλωσε ο Αλφρέντο Ραμίρες, αρχηγός της Αστυνομίας του Μαϊάμι-Ντέιντ, υποσχόμενος να εντοπίσει τους δράστες αυτού του εγκλήματος.

Τα πυροβόλα όπλα είναι κοινά στις ΗΠΑ και παιδιά, μερικές φορές πολύ μικρά, πέφτουν συχνά θύματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr