Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σαουδική Αραβία βάζει λουκέτο σε 8 τουρκικά σχολεία στο έδαφός της

Η Σαουδική Αραβία βάζει λουκέτο σε 8 τουρκικά σχολεία στο έδαφός της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σαουδική Αραβία, Τουρκία,

Η Σαουδική Αραβία έλαβε την απόφαση να κλείσουν 8 τουρκικά σχολεία που λειτουργούν στο έδαφός της, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το τουρκικό υπουργείο Παιδείας, στο τέλος του σχολικού έτους 2020-2021.

Σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές πηγές, το υπουργείο Παιδείας της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε γραπτώς την απόφασή του να κλείσει τα σχολεία που είναι συνδεδεμένα με το τουρκικό υπουργείο Παιδείας στις πόλεις Ταμπούκ, Ριάντ (πρωτεύουσα), Ταΐφ και Τζέντα.

Στην απόφαση κλεισίματος που απέστειλε πρόσφατα το υπουργείο Παιδείας της Σαουδικής Αραβίας στα τουρκικά σχολεία, δηλώνεται ότι, «οι δραστηριότητες στα σχολεία θα τερματιστούν στο τέλος του σχολικού έτους, ώστε να είναι ευκολότερο για τους μαθητές να εγγραφούν στα σχολεία που επιθυμούν και οι γονείς τους πρέπει να ενημερώνονται για το ζήτημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tribune, η Σαουδική Αραβία κλείνει τα τουρκικά σχολεία επειδή τα θεωρεί εστίες προπαγάνδας του νεο-οθωμανισμού και τουρκισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης καλεί την Κομισιόν να πάρει θέση για τον 25ο μεσημβρινό και την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο

Η Τουρκία φέρεται να ανέπτυξε μαχητικά F-16 στη Σομαλία

Άφιξη του Ιρανού Υπουργού Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί στην Κωνσταντινούπολη για έκτακτες συνομιλίες

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο

Δραματική συνάντηση Ισραήλ-ΗΠΑ στο Πεντάγωνο υπό τη σκιά της έντασης με το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr