ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταρρέει δημοσκοπικά ο σουλτάνος Ερντογάν. Ίσως η καλύτερη εταιρεία δημοσκοπήσεων της Τουρκίας, η Metropol, που κάνει σταθερά κάθε μήνα δημοσκοπήσεις, δείχνει το κόμμα του Ερντογάν μόλις στο 27,4%.
Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ η προαναφερόμενη εταιρεία δημοσκοπήσεων της Τουρκίας, τον Ιούλιο του 2016 είχε προβλέψει ποσοστό 50,4% για το κόμμα του τούρκου προέδρου ΑΚΡ (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης).
Για πρώτη φορά, η ίδια εταιρεία προέβλεψε ότι σήμερα τα ποσοστά του Ερντογάν δεν ξεπερνούν το 27,4%.
Μάλιστα, μαζί με το εθνικιστικό – φασιστικό κόμμα των Γκρίζων Λύκων του Ντεβλέτ Μπαχτσελί δεν ξεπερνά το 35%.
Έτσι το 51%, ποσοστό απαραίτητο για την τουρκική προεδρία, φαντάζει πολύ μακρινό σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας.























































