ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Μπαμπ, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και δύο συνάδελφοί τους τραυματίστηκαν σε επίθεση εναντίον τεθωρακισμένου οχήματος στη βόρεια Συρία και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πλήττουν θέσεις «τρομοκρατών» σε αντίποινα, ανακοίνωσε το βράδυ χθες Σάββατο το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.
«Τα τιμωρητικά πυρά μας εναντίον θέσεων των τρομοκρατών συνεχίζονται», ανέφερε το υπουργείο μέσω Twitter.
Πάντα σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, η επίθεση έγινε στην περιοχή όπου η Άγκυρα διεξήγαγε την επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» το 2016, για να απωθήσει από την περιοχή των συνόρων τους κούρδους αυτονομιστές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), κυρίως συνιστώσα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και συμμάχους των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Κατά τις πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, έγινε στην περιοχή Αλ Μπαμπ.
Η Τουρκία, συνεχίζει να διατηρεί τον έλεγχο μεγάλου τμήματος της βορειοδυτικής Συρίας.
Έχει αναπτύξει ισχυρή στρατιωτική δύναμη και Σύρους ισλαμιστές μισθοφόρους, Τουρκμένους της Συρίας (τουρκική φυλή), προσκείμενους στην Άγκυρα στην περιοχή.
Το τουρκικό κράτος χαρακτηρίζει την YPG τρομοκρατική οργάνωση, τον συριακό βραχίονα του PKK, της κουρδικής αυτονομιστικής ένοπλης παράταξης που πολεμά από τη δεκαετία του 1980.























































