ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Καμπούλ, Αφγανιστάν, Γαλλία, Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, Ισλαμιστές, Καμπούλ, Κατάρ, Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ταλιμπάν διεξάγουν συνομιλίες με το Κατάρ και την Τουρκία για τη διαχείριση του αεροδρομίου της Καμπούλ και θα πρέπει να διασφαλίσουν την ασφάλεια του αεροδρομίου το συντομότερο δυνατόν ώστε οι άνθρωποι που θέλουν να αναχωρήσουν από το Αφγανιστάν να μπορούν να το πράξουν χρησιμοποιώντας εμπορικές πτήσεις, δήλωσε σήμερα ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.
«Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη διασφάλιση της ασφάλειας του αεροδρομίου πρέπει να εφαρμοστεί. Συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη με τους Καταριανούς και τους Τούρκους για τη διαχείριση του αεροδρομίου.
»Πρέπει να ζητήσουμε η πρόσβαση στο αεροδρόμιο να είναι ασφαλής», δήλωσε ο Λεντριάν μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι France 2.
Ο Λε Ντριάν δήλωσε επίσης ότι η Γαλλία πρέπει να συνεχίσει να ασκεί πίεση στους Ταλιμπάν, αλλά δεν διαπραγματεύεται μαζί τους.























































