Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάιρο: Εμβολιασμένοι όλοι οι εκπαιδευτικοί, διοικητικοί και λοιποί υπάλληλοι στην «Αχιλλοπούλειο» σχολή

Κάιρο: Εμβολιασμένοι όλοι οι εκπαιδευτικοί, διοικητικοί και λοιποί υπάλληλοι στην «Αχιλλοπούλειο» σχολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για ακόμα μια φορά η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου (Ε.Κ.Κ.) ανταποκρίθηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι της πανδημίας που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια όλη την υφήλιο εμβολιάζοντας όλο το προσωπικό που εργάζεται στην «Αχιλλοπούλειο» σχολή.

Ακολουθώντας πιστά τις υγειονομικές οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας της Αιγύπτου για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην χώρα, η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, υπό την εποπτεία του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη φάση του εμβολιασμού όλων των υπαλλήλων εκπαιδευτικών της Ε.Κ.Κ. που εργάζονται στο «Αχιλλοπούλειο» νηπιαγωγείο και δημοτικό, όπως και όλου του διοικητικού και λοιπού προσωπικού.

Η δεύτερη φάση του εμβολιασμού θα πραγματοποιηθεί σε 15 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα εμβολιάστηκαν: όλοι οι εκπαιδευτικοί της Ε.Κ.Κ. που εργάζονται στην «Αχιλλοπούλειο» σχολή, οι οδηγοί των σχολικών λεωφορείων, οι συνοδοί των μαθητών στα σχολικά λεωφορεία, όλοι οι καθαριστές της σχολής, οι υπάλληλοι του κυλικείου, και όλο το διοικητικό προσωπικό της σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εμβολιασμός είναι ένα ακόμα βήμα στο ήδη αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρούταν στην «Αχιλλοπούλειο» σχολή από την αρχή της πανδημίας με θερμομετρήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, απολυμάνσεις όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της σχολής μετά το πέρας των μαθημάτων, όπως και με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ατομικής προστασίας των παιδιών αλλά και των εκπαιδευτικών.

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ. και προϊστάμενος της εφορείας εκπαιδευτηρίων κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν σχολιάζοντας το εμβολιαστικό πρόγραμμα, τόνισε ότι:

«Ως Ελληνική Κοινότητα Καΐρου θωρακίζουμε περεταίρω την υγεία των παιδιών μας και των εργαζομένων στον σχολικό χώρο, προσβλέποντας με υπευθυνότητα και αισιοδοξία σε μια ανέφελη σχολική χρονιά.

»Και αυτό», όπως με έμφαση τόνισε «είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε, και σύντομα θα έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία τους εμβολιασμούς σε όλο το προσωπικό της Ε.Κ.Κ.».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στο Κατάρ για συνάντηση με θέμα την απελευθέρωση ομήρων

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr