Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

154 Έλληνες της Μελβούρνης πέθαναν εξαιτίας της πανδημίας

154 Έλληνες της Μελβούρνης πέθαναν εξαιτίας της πανδημίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στους 154 ανέρχονται τα άτομα ελληνικής καταγωγής στην πολιτεία της Βικτώριας στην Αυστραλία που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της πανδημίας, ενώ ο συνολικός αριθμός των θυμάτων για ολόκληρη τη Βικτώρια φτάνει τα 861 άτομα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος».

Όπως σημειώνεται στο άρθρο, μόνον την τελευταία εβδομάδα, έχασαν τη ζωή τους, στο τρίτο κύμα της πανδημίας, τέσσερις ομογενείς, τρεις άντρες άνω των 70 ετών και μια γυναίκα κάτω των 60.

Από τα θύματα, τα οποία προέρχονται από τα βόρεια και βορειοδυτικά προάστια της Μελβούρνης, οι τρεις ήταν ανεμβολίαστοι και ένας είχε κάνει μόνο την πρώτη δόση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το υψηλό ποσοστό θυμάτων μεταξύ των μελών της ελληνικής κοινότητας οφείλεται στο μεγάλο αριθμό θυμάτων πέρσι στα γεροκομεία «Βασιλειάδα», «Epping Gardens» και της «Παναγίας της Μεγαλόχαρης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Μπελέρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, ιδιαίτερα μετά τις συστηματικές δημόσιες παρεμβάσεις της αλβανικής κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr