ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 154 ανέρχονται τα άτομα ελληνικής καταγωγής στην πολιτεία της Βικτώριας στην Αυστραλία που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της πανδημίας, ενώ ο συνολικός αριθμός των θυμάτων για ολόκληρη τη Βικτώρια φτάνει τα 861 άτομα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος».
Όπως σημειώνεται στο άρθρο, μόνον την τελευταία εβδομάδα, έχασαν τη ζωή τους, στο τρίτο κύμα της πανδημίας, τέσσερις ομογενείς, τρεις άντρες άνω των 70 ετών και μια γυναίκα κάτω των 60.
Από τα θύματα, τα οποία προέρχονται από τα βόρεια και βορειοδυτικά προάστια της Μελβούρνης, οι τρεις ήταν ανεμβολίαστοι και ένας είχε κάνει μόνο την πρώτη δόση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το υψηλό ποσοστό θυμάτων μεταξύ των μελών της ελληνικής κοινότητας οφείλεται στο μεγάλο αριθμό θυμάτων πέρσι στα γεροκομεία «Βασιλειάδα», «Epping Gardens» και της «Παναγίας της Μεγαλόχαρης».























































