ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο ρεκόρ τιμής ακίνητης περιουσίας δημιούργησε το αρχοντικό του ομογενούς επιχειρηματία, Σωκράτη Βασιλειάδη, στο αριστοκρατικό προάστιο Toorak της Μελβούρνης, που πουλήθηκε το περασμένο Σάββατο 25 εκ. δολάρια.
Σύμφωνα με έγκυρους κύκλους της κτηματαγοράς, η τιμή κατέρριψε το υφιστάμενο ρεκόρ των 24 εκ. δολαρίων, που είχε πληρώσει το 2010 ο άλλος ομογενής επιχειρηματίας, Χάρης Σταμούλης, για την αγορά κατοικίας στην ίδια περιοχή, την οποία γκρέμισε για να κατασκευάσει «παλάτι» αξίας 30 εκ. δολαρίων.
Το πρώην αρχοντικό του κ. Βασιλειάδη αποτελείται από 22 δωμάτια και η συνολική επιφάνειά του υπολογίζεται σε 2.100 τετραγωνικά μέτρα.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες της ομογενειακής εφημερίδας Νέος Κόσμος αναφέρουν, ότι το αρχοντικό έμεινε ακατοίκητο επί τρία χρόνια, καθώς δεν υπήρξε αγοραστής διατεθειμένος να πληρώσει 30 εκ. δολάρια, που ζητούσε, αρχικά, ο ιδιοκτήτης του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο κ. Βασιλειάδης έμεινε στο σπίτι έξι ημέρες, πριν μετακομίσει οικογενειακώς στην Ευρώπη.
Ο κ. Βασιλειάδης είναι στέλεχος επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην εξόρυξη μεταλλευμάτων. Σε πρόσφατο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Mining Weekly» καταχωρεί δηλώσεις του ομογενούς επιχειρηματία, με την ιδιότητα του γενικού διευθυντή μεταλλευτικής εταιρίας Core Mining, για τη λειτουργία ορυχείου ορυκτού σιδήρου στο Κογκό.























































