ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώτος ο Μπόικο Μπορίσοφ στις πρόωρες εκλογές στη Βουλγαρία αλλά χωρίς αυτοδυναμία.
Ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος, αν και έχει περίπου 20 μονάδες διαφορά από τον αντίπαλο του, παραδέχθηκε ότι θα δυσκολευτεί να σχηματίσει κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση στο 85% του εκλογικού σώματος , το κεντροδεξιό κόμμα του Μπορισόφ παίρνει 32,61% και αφήνει αρκετά πίσω του το Σοσιαλιστικό Κόμματος , το οποίο συγκεντρώνει 15,27%.
Πρόκειται για τις τρίτες εκλογές μέσα σε 17 μήνες και η κυβέρνηση που θα αναδειχθεί θα είναι η πέμπτη.
Τα τελευταία δύο χρόνια, τη χώρα στιγμάτισαν μαζικές και επίμονες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, οικονομική αδυναμία, κρίση εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα, αλλά και πίεση στις ενεργειακές σχέσεις με τη Ρωσία.
Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα είναι το μέλλον της Corpbank, τη μέχρι πρότινος τέταρτη μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα, που έχει μείνει μετέωρη από τον Ιούνιο οπότε και λύγισε από την «έφοδο» καταθετών.























































