ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

LNA: Αποχωρούν από τη Λιβύη 300 μισθοφόροι κατόπιν «αιτήματος της Γαλλίας»

LNA: Αποχωρούν από τη Λιβύη 300 μισθοφόροι κατόπιν «αιτήματος της Γαλλίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τριακόσιοι «μισθοφόροι και ξένοι μαχητές» με ενεργή παρουσία σε περιοχές που ελέγχονται από τις δυνάμεις του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ, θα επαναπατριστούν «κατόπιν αιτήματος της Γαλλίας», η οποία φιλοξενεί την Παρασκευή μια διάσκεψη για τη Λιβύη, γνωστοποίησαν την Πέμπτη στρατιωτικές πηγές.

«Η διοίκηση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA, πιστός στον στρατάρχη Χάφταρ) αποφάσισε την αποχώρηση από την χώρα μιας πρώτης ομάδας 300 μισθοφόρων και ξένων μαχητών», ανέφεραν εκπρόσωποι του LNA σε ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας ότι έλαβαν αυτή την απόφαση κατόπιν «αιτήματος της Γαλλίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράκ: Έξι Γάλλοι υπήκοοι, τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή

Ελευθεροτεκτονισμός: Η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας με Ιρανούς που αντιστέκονται στο αιματοβαμμένο καθεστώς των μουλάδων

Τέλος εποχής για τον Μακρόν – Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν

Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την UNCLOS – Σφαλιάρα στην πειρατική Τουρκία!

Ο Μακρόν ζητά από τη φον ντερ Λάιεν την απαγόρευση των Κοινωνικών Δικτύων σε νέους κάτω των 15 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr