ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η απόφαση της κυβέρνησης της Αυστρίας να επιβάλει οριζόντιο lockdown έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους πολίτες που δεν πιστεύουν ότι τα μέτρα θα ισχύσουν μόνο είκοσι μέρες, αλλά θα διατηρηθούν μέχρι τον Φεβρουάριο.
Πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου στην Αυστρία και η πρωτεύουσα έχει ήδη ερημώσει αφού οι πολίτες μπορούν να κυκλοφορούν μόνο για να προμηθεύονται βασικά αγαθά, για να επισκέπτονται γιατρό και να αθλούνται.
«Είμαστε σε σοκ με το lockdown καθώς οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι θα κρατήσει και τον Γενάρη και τον Φλεβάρη ή θα ανοίξουν για τα ψώνια και μετά πάλι θα κλείσουν» αναφέρει ο Λευτέρης Δερμιτζάκης, Έλληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου Εllas στην Αυστρία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Όπως εξήγησε είχαν δημιουργηθεί άλλες προσδοκίες σε σχέση με την εξέλιξη του κορωνοϊού και μετά προσγειώθηκαν σε μια πραγματικότητα διαφορετική.
Συγκεκριμένα, δήλωσε πως οι πολιτικοί είχαν πει ότι δεν θα γίνει λοκντάουν και αποφάσισαν ξαφνικά να το εφαρμόσουν μετά την έξαρση της πανδημίας ειδικά στην Άνω Αυστρία.
Ο ίδιος αναφέρει πως οι κάτοικοι νιώθουν αγανάκτηση.
«Βλέπουμε τους πολιτικούς να τα κάνουν σαλάτα» σημειώνει χαρακτηριστικά.























































