ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιαπωνία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Ιαπωνία έγινε η τελευταία χώρα που επανέφερε τους σκληρούς περιορισμούς στα σύνορα, απαγορεύοντας σε όλους τους αλλοδαπούς να εισέρχονται στη χώρα από τις 30 Νοεμβρίου.
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Φουμίο Κισίντα, ανακοίνωσε ότι θα απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα σε όλους τους ξένους επισκέπτες από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον του νέου κορωνοϊού στο αρχιπέλαγος.
Οι Ιάπωνες οι οποίοι επιστρέφουν από κράτη όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα της παραλλαγής αυτής θα μπορούν να μπουν στη χώρα, αλλά θα είναι υποχρεωμένοι να τίθενται σε καραντίνα σε εγκαταστάσεις που θα τους υποδεικνύονται, πρόσθεσε ο επικεφαλής της ιαπωνικής κυβέρνησης.
Η νέα παραλλαγή έχει προκαλέσει νευρικότητα στις αγορές.
Λίγο μετά τις 07.00 ώρα Ελλάδος ο Nikkei 225 στο Τόκιο καταγράφει απώλειες 1,2%.
Οι ιαπωνικές μετοχές είναι αυτές που δέχονται τις ισχυρότερες πιέσεις στην Ασία, εξαιτίας και της μεγάλης εξάρτησης των ιαπωνικών επιχειρήσεων από τις εξαγωγές.
Να σημειωθεί ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει ταχθεί κατά των ταξιδιωτικών περιορισμών, προειδοποιώντας τις χώρες που επιβάλλουν βιαστικά ταξιδιωτικά όρια, λέγοντας ότι πρέπει να κοιτάξουν σε μια «βασισμένη στον κίνδυνο και επιστημονική προσέγγιση».
Ωστόσο, πολλές απαγορεύσεις έχουν υιοθετηθεί τις τελευταίες ημέρες εν μέσω ανησυχιών για την παραλλαγή.
Το Ισραήλ έβαλε την αρχή των δραστικών μέτρων απαγορεύοντας σε ξένους την είσοδο στη χώρα για 14 ημέρες.























































