Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν μίλησε στο τηλέφωνο με Μακρόν – Τι ζήτησε

Ο Πούτιν μίλησε στο τηλέφωνο με Μακρόν – Τι ζήτησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είπε στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε μαζί του την Τρίτη, ότι η Μόσχα επιθυμεί άμεσες συνομιλίες με τις δυτικές χώρες για να αποτραπεί η επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

«Ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε τη σημασία της άμεσης έναρξης διεθνών διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση νομικά δεσμευτικών εγγυήσεων που θα αποκλείουν οποιαδήποτε περαιτέρω προώθηση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς και την εγκατάσταση σε γειτονικά κράτη, πρωτίστως στην Ουκρανία, εξοπλισμών που συνιστούν απειλή για την Ρωσία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν είχε διατυπώσει παρόμοιο αίτημα κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα και κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον τη Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν

Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί

Πούτιν: Οι συνέπειες ενός πολέμου στο Ιράν μπορεί να είναι εξίσου σοβαρές με εκείνες της πανδημίας COVID

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr