ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στην Αλβανία, Βολοντιμίρ Σκούροφ, δήλωσε ότι ορισμένοι πολίτες του Κοσσυφοπεδίου (Κοσόβου) ενδιαφέρονται να φύγουν για την Ουκρανία ως εθελοντές.
«Το Κοσσυφοπέδιο ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις γύρω από την Ουκρανία και ορισμένοι πολίτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην άμυνα της Ουκρανίας εάν η σύγκρουση με τη Ρωσία κλιμακωθεί», είπε.
«Γνωρίζουμε την υποστήριξη που εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του Κοσσυφοπεδίου.
»Επιπλέον, οι πολίτες του Κοσσυφοπεδίου μας απευθύνονται με προτάσεις και ερωτήσεις για το πώς μπορούνε να πάνε στην Ουκρανία και να συμμετάσχουν στην άμυνα της Ουκρανίας.
»Διαβιβάζουμε όλες αυτές τις προτάσεις και εκκλήσεις στο υπουργείο μας.
»Η Ουκρανία εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο αναγνώρισης του Κοσσυφοπεδίου», είπε ο Σκούροφ στο Euronews Albania.























































