ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παρολίγον σύγκρουση αεροπλάνου και τουρκικού drone στο FIR Λευκωσίας
Νέα ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ έφτασε στη Μέση Ανατολή
Νέο πλαίσιο για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές στην ηλεκτρική ενέργεια
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Εμβόλιο για το μελάνωμα - Έλενα Γκόγκα: Oρόσημο στην έρευνα για τη θεραπεία του καρκίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάποια ρωσικά στρατεύματα που είχαν αναπτυχθεί κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στους στρατώνες τους, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, την ώρα που η Δύση ανησυχεί ότι επίκειται μια ρωσική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Ουκρανίας.
Οι ένοπλες δυνάμεις θα επιστρέψουν στις βάσεις τους με το τέλος των στρατιωτικών ασκήσεων, είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκορ Κονασένκοφ, ενώ στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι έχει αρχίσει ήδη η φόρτωση του εξοπλισμού και οι πρώτες μονάδες αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα.
Με την ονομασία «Allied Resolve-2022» οι ασκήσεις από κοινού με τις δυνάμεις της Λευκορωσίας ξεκίνησαν στις 10 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται στις 20 του μηνός.
Ο στόχος τους -σύμφωνα με τη Μόσχα- είναι η αντιμετώπιση εξωτερικής επιθετικότητας, καθώς και η αντιτρομοκρατία και η υπεράσπιση των συμφερόντων των δυο χωρών.
Εκπρόσωποι της Λευκορωσίας και της Ρωσίας έχουν επαλειμμένα υποστηρίξει ότι οι στρατιωτικές μανούβρες είναι αμυντικού τύπου και δεν αποτελούν απειλή για κανέναν.























































