ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόλις 47 ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία και ενώ δεν είναι ακόμη επίσημα υποψήφιος, ο Εμανουέλ Μακρόν παραμένει περισσότερο από ποτέ στην κορυφή των προθέσεων ψήφου.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Elabe για λογαριασμό των BFMTV, L’Express και SFR, ο νυν πρόεδρος λαμβάνει το 24,5% του εκλογικού σώματος και βρίσκεται μπροστά από την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν (18%), ενώ ο επίσης ακροδεξιός Ερικ Ζεμούρ είναι τρίτος με 13,5%.
Στην τέταρτη θέση έρχεται η υποψήφια της παραδοσιακής ρεπουμπλικανικής Δεξιάς Βαλερί Πεκρές με 11,5% και στη συνέχεια ακολουθούν πέντε υποψήφιοι από τον χώρο της Αριστεράς τα ποσοστά των οποίων κυμαίνονται ανάμεσα στο 11% (Ζαν-Λικ Μελανσόν) και το 2,5% που λαμβάνει η υποψήφια του άλλοτε κραταιού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας Αν Ινταλγκό.
Σύμφωνα τέλος με τη δημοσκόπηση στον δεύτερο γύρο ο Μακρόν θα επικρατήσει, είτε αντίπαλος του είναι η Λεπέν, είτε ο Ζεμούρ.
Στην πρώτη περίπτωση εκτιμάται ότι θα λάβει το 55,5% των ψήφων, ενώ στη δεύτερη περίπτωση αναμένεται να φθάσει στο 66%.























































