ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσικά εμπορικά πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Θάλασσα του Αζόφ

Ρωσικά εμπορικά πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Θάλασσα του Αζόφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το πρωί δύο ρωσικά εμπορικά πλοία που έπλεαν στη Θάλασσα της Αζοφικής δέχθηκαν πυραυλική επίθεση. Αποτέλεσμα του βομβαρδισμού ήταν το ένα από τα δύο πλοία και συγκεκριμένα το πετρελαιοφόρο να υποστεί ζημιές και από τη φωτιά που ξέσπασε τραυματίστηκε μέλος του πληρώματος.

Η φωτιά κατασβήστηκε, και τα δύο πλοία συνέχισαν να πλέουν κανονικά.

Φήμες για επικείμενη ρωσική απόβαση στο λιμάνι της Οδησσού

Ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας, δήλωσε ότι ο δήμαρχος του Κιέβου ζήτησε από τους κατοίκους να μην πανικοβληθούν και να μην εγκαταλείψουν την πόλη ενώ προειδοποίησε ότι και οι πληροφορίες περί επικείμενης ρωσικής απόβασης στο λιμάνι της Οδησσού μπορεί να αποδειχτούν ψεύτικες και προπαγανδιστικές.

Μεθοριακοί αξιωματούχοι της Ουκρανίας δήλωσαν ότι ο ρωσικός στρατός προσπαθεί να διεισδύσει στην περιοχή του Κιέβου και στην περιοχή Ζιτόμιρ που βρίσκεται στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Ουκρανικές πηγές καταγγέλλουν ότι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες διείσδυσαν στην περιοχή του Κιέβου από την Λευκορωσία για να πραγματοποιήσουν επίθεση με πυραύλους Grad από το σημείο ελέγχου της Βίλτσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Ουκρανία και μεταναστευτική πολιτική στο στόχαστρο μετά τη νίκη της γερμανικής Ακροδεξιάς στις κάλπες

Ρωσία-εκλογές: Η «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν οδεύει προς άνετη επικράτηση

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Κίνα και Ινδία στο πλευρό της Ρωσίας: Αντιδρούν κατά των ΗΠΑ για τις νέες κυρώσεις

Ενεργειακός εφιάλτης: Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια, αέριο στα 80 ευρώ και νέες αυξήσεις – Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr