ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρωί δύο ρωσικά εμπορικά πλοία που έπλεαν στη Θάλασσα της Αζοφικής δέχθηκαν πυραυλική επίθεση. Αποτέλεσμα του βομβαρδισμού ήταν το ένα από τα δύο πλοία και συγκεκριμένα το πετρελαιοφόρο να υποστεί ζημιές και από τη φωτιά που ξέσπασε τραυματίστηκε μέλος του πληρώματος.
Η φωτιά κατασβήστηκε, και τα δύο πλοία συνέχισαν να πλέουν κανονικά.
Ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας, δήλωσε ότι ο δήμαρχος του Κιέβου ζήτησε από τους κατοίκους να μην πανικοβληθούν και να μην εγκαταλείψουν την πόλη ενώ προειδοποίησε ότι και οι πληροφορίες περί επικείμενης ρωσικής απόβασης στο λιμάνι της Οδησσού μπορεί να αποδειχτούν ψεύτικες και προπαγανδιστικές.
Μεθοριακοί αξιωματούχοι της Ουκρανίας δήλωσαν ότι ο ρωσικός στρατός προσπαθεί να διεισδύσει στην περιοχή του Κιέβου και στην περιοχή Ζιτόμιρ που βρίσκεται στα σύνορα με τη Λευκορωσία.
Ουκρανικές πηγές καταγγέλλουν ότι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες διείσδυσαν στην περιοχή του Κιέβου από την Λευκορωσία για να πραγματοποιήσουν επίθεση με πυραύλους Grad από το σημείο ελέγχου της Βίλτσα.























































